8 februari
(fredag)

Solbränna
Sista heldagen här. Och vi är bara typ mörkbeiga. Vad göra...?

Pressning
Jo sola förstås! Så in i bängen! Nu jävlar ska vi bli bruna nog att tvingas till städjobb när vi kommer hem, tänkte vi, så mellan klockan 09:40 och 16:10 låg vi nere på stranden och pressade järnet.

Tina hinkar öl
Och när klockan började närma sig den sistnämnda tidpunkten, så avslutade vi detta vårt sista desperata pressande genom att ta varsin härligt stor Chang-öl. Här klämmer Tina sin, som en tuffing direkt från flaskan.


Och här gör Pelle sammalunda, fast i protest, eftersom han föredrar att dricka ur glas. Vilket han gjorde senare, den fjollan.

Äckelgrejer på stranden
Visst ja! - Nu när det är sista dagen här och allt, så tänkte vi passa på att fråga om det är någon av alla våra läsare som har en aning om vad detta är för någonting? Det ser ut som grått... ja, bajs faktiskt. Eller tarmar. Och det ligger oftast på havsbotten, men under lågvatten även på stranden. Pia påstod, när hon var här, att det är sjögurketräck, men vi tror hon ljuger, det lilla livet, eftersom det inte direkt vimlar av just sjögurkor så här nära land. Vi tror snarare det har något med krabbor att göra, men har egentligen ingen aning. Har ni? Skriv! Så publicerar vi svaret som en fotnot här nedan.

Pelle och Tina i baren. Jorå, det ÄR vi - vi lovar!
Nåja - Efter att ha badat i Andamanska havet för sista gången i år antagligen (och satan i gatan vad varmt det var just idag förresten. 35 grader vilket är helt bisarrt varmt när det gäller havsbad. Det var - på riktigt - som att vada runt i ett enormt badkar!), så tog vi oss till vuxenpoolen för ett par avskedsdrinkar. Vi bad bartendern att föreviga detta, men kameran mår sådär just nu, så resultatet blev inte bättre än så här. Men det är vi på bilden, vi lovar!

Tina sörplar drink
Gick man lite närmare så blev det aningen tydligare, men ändå... Vi saknar helt klart systemkameran!

Tina flyter omkring
Med lite alkohol i kroppen blev Tina helt galen, och flöt omkring som en liten, liten barkbåt medan Pelle införskaffade nya drinkar.

Den sedvanliga nakenbilden
Sen blev det så småningom tyvärr kväll även denna dag, och eftersom det är den sista dagen här, och vi vet att många av er har väntat på den så kommer den här - den sedvanliga Normans-badar-nakna-bilden. Tyvärr inte i samma tekniska kvalitet som vanligt, på grund av allt kamerastrul, men ändå - håll tillgodo!

Nåja - vi hoppas ni tyckt det varit trevligt att följa våra äventyr. Nästa år tar vi nya tag! Sawadee så länge!

/Pelle & Tina

Tillbaka till menyn