Den gamle och havet

Söndagens planer bestod enbart av att ta det lugnt, ta någon massage, äta gott och kanske shoppa lite på aftonen. Inte så kul för er resedagboksläsare kanske, men det är smällar ni får ta. Idag var det rödflagg (simförbud) och rejäla vågor i havet, och trots att Pelle skadade sig så illa sist han tampades med dessa, ville han ändå ut och plaska lite. För hur kul är det att följa en resedagbok där dess huvudpersoner LÄR sig något av tidigare misstag?


Aaaaa-tjo!

Denna gång klarade han sig dock från att släpas iväg av vågen, men det var i ärlighetens namn rätt nära. Vågor ÄR kraftfulla saker, och ingenting att hålla i handen när åskan går.


Hasselhoff!

Så Pelle bestämde sig för att fly havet innan det slukade honom, och det gjorde han så klart på ett David Hasselhoffskt sätt.


Tråknudelsoppa

På lunchen gick vi tillbaka till den ryska restaurangen där Pelle åt en så god halvportion Biff Stroganoff, och idag ville han slå till på en heldito. Tina beställde nudelsoppa, som inte smakade ett jota. På den här restaurangen bör man uppenbarligen beställa in rysk mat om man vill ha något som är gott.


Biff Stroganoff

Sen på kvällen var det spadags. Vis av gårdagens massagetrauma så letade vi upp en annan salong där Tina valde en massageform där hon garanterat skulle slippa närgången stjärtmassage - nämligen fotdito. Pelle - som däremot lite i smyg hoppades på just en sådan - tog en hot-oil-helkroppsmassage som var bra mycket mer hårdhänt än vad han räknat med, men samtidigt väldigt bra. Någon närgången rumpmassage blev det dock inte.


Turligt nog lade Tina aldrig märke till spöket som kom in i salongen...

Hela kalaset med dessa två timslånga behandlingar gick på sisådär en 250 kronor sammanlagt, vilket vi tyckte det kunde vara värt...


Fotbehandling

Så var det bara det där med shoppingen som återstod då...


Illasittande träningslinne

Av någon anledning så var vi sjukt osugna på shopping idag, men vi kände att vi ändå borde kolla in utbudet denna vår näst sista kväll i Phan Thiet. Pelle hittade träningslinnen som verkade lite lovande när de hängde på sina respektive galgar, men väl på Pelles överkropp satt de superilla. För stora och fladdriga, med för små halshål. Och vi hävdar bestämt att det var linnenas fel.


Kvällsdrink/Kvällste

Vi avslutade sen söndagen med lite te (Tina) och en Screwdriver (Pelle) samt resedagboksförfattande. Och mycket mer spännande än så blev inte denna dag. Förlåt.


<MENY